Billetter her!

Tellington Touch Method

Forbered dig selv på en uforglemmelig weekend!
 
Og deltag på et unikt kursus hos Christa Müller.
 
Hun underviser over hele verden, og dette efterår for anden gang, kommer hun til Danmark!
 
Christa Müller er uddannet af Linda Tellington. Hun bor i Schweiz og er en omrejst dygtig level 2 instruktør indenfor TTouch - Tellington method.
 
Derudover har hun siden 1994 guidet ryttere uanset niveau og ride disciplin til et balanceret sæde og rytter opstilling udfra centreret ridning principperne.

Christa er en humoristisk person som ikke overskrider rytterens grænser. Hun formår at guide sine elever gennem TTouch metoderne med en helt fantastisk livserfaring som hun gennem sin lange karriere her opnået.

Kurset er for ALLE heste, ryttere og ride discipliner, og foregår på let forståeligt engelsk.
 
 
Er du nysgerrig på hvad Tellington Touch Method er?
 
Så tjek denne video ud:
TTouch skaber en bedre relation mellem hest og rytter, giver hesten et bedre mentalt fokus samt reduceret stress hos hesten. Vi lærer om hestens nervesystem og hvordan vi kan reducere stivhed og stress hos hest og rytter.
 
 
~*~🌟~*~🌟~*~🌟~*   Dato og Sted  ~*~🌟~*~🌟~*~🌟~*
 
Søndag d. 24 og Mandag d. 25 i Kristihimmelfart, Maj 2020.
 
Tommysminde, Hvejselvej 63, 7300 Jelling, Danmark.
 
 
 
~*~🍴~*~🍴~*~🍴~*  Mad og Drikke  ~*~🍴~*~🍴~*~🍴~*
 
Der vil være mad og drikke i løbet af dagene, har du speciel kost, medbrig da selv egen mad for at sikre du ikke spiser noget forkert. Der er køleskab tilrådighed. Til middag dansk frokost.
 
 
 
~*~🇬🇧~*~🇬🇧~*~🇬🇧~  Sprog  ~*~🇬🇧~*~🇬🇧~*~🇬🇧~
 
Kurset foregår på let forståeligt engelsk.
 
 
 
~*~🏨~*~🏨~*~🏨~*  Overnatning  ~*~🏨~*~🏨~*~🏨~*
 
 Det er muligt at overnatte på stedet i sovesal med op til 4 personer pr. værelse. Der er toilet, køkken og bad på stedet. Medbring eget sengelinned, lagen og håndklæder og evt. indendørssko/sokker.
 
 
 
~*~🌟~*~🌟~*~🌟~*  Program   ~*~🌟~*~🌟~*~🌟~*
 
LØRDAG og SØNDAG starter vi kl. 09:00 med velkomst, teori og øvelser på egen krop. Frokost midt på dagen. Derefter går vi i ridehuset og modtager undervisning med hestene. 
 
Christa Müller tilrettelægger dagen efter gruppens sammensætning.
 
Det kan ske at vi løber over tidsplanen. Vær venlig at tage dette i betragtning.
 
 
 
Sørg for at tilmelde dig, fordi dette kursus vil du ikke gå glip af!
 
~*~💕~*~💕~*~💕~*  Her er hvad du kan forvente  ~*~💕~*~💕~*~💕~*
 
💎  To formiddage med teori, TTouch og body wrap på egen krop;
 
💎  To eftermiddage med TTouch og body wrap på op til fem forskellige heste;
 
💎  En intens gruppe som giver dig de bedste læringsmuligheder;
 
💎  Frisk inspiration for træning af din egen hest;
 
💎  Nye ideer og "Ah-Ha" øjeblikke, der kan hjælpe dig med at løse problemer, som du måske i øjeblikket oplever med din hest;
 
💎  En sjov og inspirerende weekend sammen med ligesindende.
 
 
  
~*~🌱~*~🌱~*~🌱~*  Investering  ~*~🌱~*~🌱~*~🌱~*
 
Investering med hest og uden hest
 
Prisen er den samme uanset om du kommer med eller uden hest. I grupper af 2 personer arbejder I sammen om 1 hest. I får derfor lige stort udbytte af kursus dagene. Ankomst med hest skal ske fredag aften efter kl. 18.00 eller lørdag morgen inden kl. 8.30. Der er en boks til rådighed samt dele folde.
 
 
 
 
 
~*~🚀~*~🚀~*  Sådan deltager du  ~*~🚀~*~🚀~*
 
👉 Registre dig med det sammen på BILLETTO, eller spar gebyret og send en mail til: solvejpedersen@hotmail.dk for betalingsoplysninger.
 
Når din betaling er gennemført, vil din registrering være fuldendt og din plads er sikret!
 
Og derefter, hop omkring! 😉💃
 
Sikke et spændende kursus du nu kan se frem til! 
 
 
FOTO OG FILM
 
Under kurset er det ikke tilladt at tage billeder eller videooptagelser. Dette for at beskytte alle deltageres privatliv.
 
Under kurset tager instruktør/kursus holder billeder og foretager et omhyggeligt udvalg af dem til en god rapport (vi sørger for, at ingen ser akavet ud). Rapporten vil blive sendt online efter kurset, så vi alle kan se tilbage på weekenden. Hvis du foretrækker ikke at blive inkluderet I denne rapport bedes du kontakte kursus holder herom, og vi tager det i betragtning.
 
 
 
VED DIN AFLYSNING
 
Ved aflysning er du velkommen til at sælge din plads til en anden. Der er kan være venteliste, spørg kursus holderen.
 
Ved aflysning før d. 01 Juli 2019 vil dit kursus gebyr blive refunderet, eksklusiv billetto gebyr.
 
Ved aflysning mellem d. 01 Juli 2019 og d. 31 Juli 2019 vil der blive refunderet 50% af dit kursus gebyr, eksklusiv billetto gebyr.
 
Ved aflysning d. 01 August 2019 og derefter frem til kurset, vil der ikke bliver refunderet.
 
Ved instruktørens aflysning
 
Hvis instruktøren er nødsaget til at aflyse et fuld booket kurses, refunderes det fylde kursus gebyr til deltagerne, eksklusiv billetto gebyr.
 
 
 
SIKKERHED
 
Håndtering af heste indebærer risici. Selvfølgelig tager vi hånd om, at alt forløber så sikkert som muligt, men heste vil altid forblive dyr, der er meget større, tungere og stærkere end os og kan uventet skræmme eller vise aggressiv adfærd. Dette kan forårsage fysisk skade eller endda død. Heldigvis sker dette sjældent, men vi går ud fra, at du er bekendt med disse risici, når du er til stede på kurset.

Instruktøren og kursusholderen, ejeren af kursus stedet og andre medarbejdere / frivillige i organisation er ikke ansvarlig for fysiske og/eller materielle skader, som er en direkte eller indirekte konsekvens af en ulykke eller tyveri før, under, eller efter kurset.

Denne udelukkelse af ansvar omfatter skader på dig selv, dine ejendele, andre deltagere og heste, tredjeparter og deres heste, objekter og bygninger.

Det er dit ansvar at få en ansvarsforsikringskontrakt, i tilfælde af skade.
 
 
 
SUNDHED
 
Hvis du har visse sundhedsproblemer (fysisk eller psykologisk), som det er vigtigt at
Organisationen er opmærksom på, informer os venligst via solvejpedersen@hotmail.dk. Eller hvis problemet opstod lige før kurset diskuteres det på stedet med Solvej Lyngby Pedersen.

Når vi ved det, kan vi hjælpe og støtte dig, hvis det er nødvendigt. Det håndteres selvfølgelig diskret. Tøv ikke med at komme i kontakt, da det er vigtigt for os at du trygt kan deltage og føle dig godt tilpas under kurset.
 
 
 
VILKÅR OG BETINGELSER

Når din betaling er gennemført, vil din registrering være fuldendt og din plads er sikret!
 
Du er først endelig tilmeldt kurset, når din betaling er modtaget. Ved betaling acceptere du alle vilkår og betingelser som er beskrevet i dette event.
 
 
Træn din hest til balance - v/Solvej L. Pedersen | - Denmark | Tlf.: 29820223